top of page

OVER MICHAEL TER KOELE

Hier zie je de eigenaar van Crossfit Lelytad. Michael ter Koelen

Welkom bij CrossFit Lelystad! Mijn naam is Michael ter Koele, en ik ben de trotse eigenaar van deze geweldige plek. Mijn reis in de wereld van lesgeven en het verbeteren van mensen door middel van sport begon op mijn 12de, waar ik als assistent-lesgever begon in turnen en trampoline springen. Het leiden van groepen werd al snel mijn passie, en ik genoot van het zelfstandig begeleiden van deze dynamische activiteiten.

Naarmate de jaren verstreken, groeide mijn enthousiasme voor sport en lesgeven. Ik besloot een sportopleiding te volgen en kwam zo in aanraking met de wereld van CrossFit, hier bij CrossFit Lelystad.

Mijn reis begon als stagiair, en gedurende de periode van 2014 tot eind 2017 heb ik met passie bijgedragen aan deze inspirerende gemeenschap.

Na avonturen als snowboardleraar in Oostenrijk en een periode van werken bij T-Mobile keerde ik in 2021 terug naar mijn roots bij CrossFit Lelystad. Met trots kan ik zeggen dat ik nu de eigenaar ben, sinds 1 juli 2023.

Mijn liefde voor dit werk komt voort uit de dagelijkse mogelijkheid om mensen zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Het is een voorrecht om bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven, en te zien hoe mensen grenzen doorbreken die ze voorheen als onmogelijk beschouwden. De kracht van de CrossFit Community, die elkaar aanmoedigt en ondersteunt, maakt dit werk nog waardevoller. 

Samen streven we naar persoonlijke groei en een gezondere levensstijl. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen bij CrossFit Lelystad, waar we samen bouwen aan een sterker, gezonder jij!

bottom of page